Beste Restaurants

Een van de mooiste landen ter wereld, Nederland blijft de favoriet van reizigers op weg naar het verkennen van Europa. Met steden als Amsterdam, Weert en Rotterdam, blijven Nederlandse kunst, cultuur, literatuur en zeker ook architectuur een onderdeel van elke bucketlist. Er zijn veel restaurants in Nederland, vooral in Weert, die je het lekkerste eten serveren, vooral voor degenen die zich thuis voelen in de Europese kookstijl.

Vind de beste restaurants om te bezoeken in Weert, tijdens je reis door Nederland.

Chateau Neercanne

In het prachtige Jekerdal, vlak aan de Belgische grens, ligt Chateau Neercanne. De prachtige barokke tuinen van het 17e-eeuwse kasteel zijn verdeeld over vier niveaus, die allemaal op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staan. Het hoogste terras biedt een prachtig uitzicht over de tuinen en de prachtige vallei. Chateau Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Trakteer uzelf op een diner in het à la carte restaurant Chateau Neercanne. Onze sfeervolle, in mergel opgetrokken zalen zijn ideale locaties voor feesten, recepties en vergaderingen. De unieke wijnkelders in de mergelgrotten vormen een ongeëvenaard kader voor een wijndegustatie of voor het genieten van een aperitief.

Adres: Cannerweg 800 | 6213 ND, 6213 ND Maastricht, Nederland

Keuken: Frans, Nederlands, Zeevruchten, Europees, Midden-Europees, Vegetarisch vriendelijk, Veganistische opties, Glutenvrije opties

Telefoon: +31 43 325 1359

Chateau Neercanne

Pretzels

Klein maar fijn en gezellig ingerichte “eetcafe” op restaurantniveau. Ongeveer dertig zitplaatsen voor diner, drankjes alleen beperkt als er een tafel vrij is of op reservering voor whisky liefhebbers. Meer dan 550 whisky’s op voorraad, deskundig advies is altijd mogelijk! Ook zeer uitgebreid assortiment van andere alcoholische en niet-alcoholische dranken. Illy koffie! Doorlopend vier bieren van de tap. Maandelijkse whisky proeverijen. Uitgebreide menukaart met Schotse (whisky)gerechten, lokaal en internationaal, veelal mediterrane keuken. Steeds wisselende vegetarische gerechten. Asperges, mosselen, salades en rijke keuze aan hertenvlees in de seizoenen. Diëten en allergieën deskundige kok altijd aanwezig. Milieubewust, biologisch verantwoord en eerlijke handel zijn belangrijk. Opleidingsbedrijf al 20 jaar, werkt met gehandicapte jongeren.

Adres: Putstraat 37, 6131 HH Sittard, Nederland

Keuken: Zeevruchten, Europees, Nederlands, Brits, Vegetarisch Vriendelijk

Telefoon : +31 46 451 5352

Pretzels whiskey bar

Restaurant Château St.Gerlach

Het à la carte menu van Restaurant Château St. Gerlach, dat bekend staat om zijn uitzonderlijke kwaliteit en uitmuntende service, is een meesterwerk dat zowel de ogen als de smaakpapillen in verrukking brengt. In drie van de traditionele ontvangstruimten van het Château zijn de gerechten van Restaurant Château St. Gerlach geïnspireerd op de weelderige inrichting van het restaurant en de fresco’s aan de muren en het plafond. Chef de cuisine Guido Le Bron de Vexela en zijn team laten zich leiden door de Franse klassiekers en gebruiken vernieuwende technieken en moderne invloeden om de beste verse, biologische producten uit de tuinen van het domein en het lokale platteland te presenteren.

Adres: Joseph Corneli Allee 1 | Valkenburg Aan de Geul, 6301 KK Valkenburg, Nederland

Keuken: Frans, Nederlands, Zeevruchten, Europees, Vegetarisch vriendelijk, Glutenvrije opties

Telefoon : +31 43 608 8888

Restaurant Chateau